Over Ina Bosma

Intens Beeld

Ina BOSMA

Mijn naam is Ina Bosma-Hoogendoorn, 57 jaar, geboren en getogen in Amsterdam, maar al sinds 35 jaar woonachtig in Purmerend.

Mijn passie voor fotografie voert terug tot mijn middelbare schooltijd, samen met vriendinnen in het analoge tijdperk van fotorolletjes en een eerste Praktika spiegelreflex camera.

Een aantal jaren van studie en volwassen worden, wat minder tijd voor de fotografie.

Maar mooie reizen brachten het enthousiasme weer terug en de vele fotoboeken vormen prachtige herinneringen.

Foto’s en herinneringen zijn dan ook voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Dat is dan ook wat Intens Beeld van Ina Bosma wil leveren, foto’s die leven, die intens overbrengen aan de kijker wat er met beeld verteld kan worden.

Intens Beeld staat ook voor puur, eerlijk en echt, ik ben geen voorstander van oneffenheden wegwerken met een bewerkingsprogramma (tenzij op uitdrukkelijk verzoek).

Ik maak graag mooie portretten, van een of meerdere personen, vind het heerlijk om hele families op hun best vast te leggen op ‘hun’ locatie.

Bruiloften en partijen, geboorte shoots, maar ook natuurfotografie is een passie. Wil je een mooie plaat aan de muur, ik maak ‘m op verzoek, maar nodig je ook van harte uit om een kijkje te nemen onder het item ……….waar ik een aantal werken op ‘voorraad’ en ten voorbeeld heb staan.

Kolenbergstraat 47
1695CB Blokker
06 52045298
info@intensbeeld.nl